
Thai Red Curry – krydret og varmende på tur!
Share
En smakfull og lettlaget turmiddag med inspirasjon fra Thailand. Denne krydrede currysuppen gir god varme og masse smak etter en lang dag i friluft. Med tørkede ingredienser er den enkel å ha med i sekken og rask å tilberede.
Ingredienser:
100 g eggnudler -1 terning suppebuljong
1 ts rød curry paste (eller mer etter smak)
2 ss kokosmelkpulver
3 ss tørkede linser
5 dl vann
Slik gjør du:
- Kok opp 5 dl vann i en kjele eller på stormkjøkken.
- Tilsett buljongterningen og rør til den er oppløst.
- Ha i rødcurry-paste, kokosmelkpulver og linser. Rør godt.
- La det småkoke i 5 minutter, slik at linsene begynner å mykne.
- Tilsett eggnudlene og la retten trekke i ca. 10 minutter til nudlene er ferdige og linsene myke.
- Rør godt og nyt en varm, krydret thai curry på tur!
Tips:
Vil du ha ekstra fylde? Tilsett mer kokosmelkpulver.
Ønsker du mer proteiner? Ha i tørket tofu, ferdigstekt kylling eller ekstra linser.
Juster mengden rødcurry etter hvor sterk du vil ha suppen.
Enkel, smakfull og perfekt for deg som vil ha litt asiatisk krydder i turmaten!