Thai Red Curry – krydret og varmende på tur!

Thai Red Curry – krydret og varmende på tur!

 

En smakfull og lettlaget turmiddag med inspirasjon fra Thailand. Denne krydrede currysuppen gir god varme og masse smak etter en lang dag i friluft. Med tørkede ingredienser er den enkel å ha med i sekken og rask å tilberede.

Ingredienser:

100 g eggnudler -1 terning suppebuljong

1 ts rød curry paste (eller mer etter smak)

2 ss kokosmelkpulver

3 ss tørkede linser

5 dl vann

Slik gjør du:

  1. Kok opp 5 dl vann i en kjele eller på stormkjøkken.
  2. Tilsett buljongterningen og rør til den er oppløst.
  3. Ha i rødcurry-paste, kokosmelkpulver og linser. Rør godt.
  4. La det småkoke i 5 minutter, slik at linsene begynner å mykne.
  5. Tilsett eggnudlene og la retten trekke i ca. 10 minutter til nudlene er ferdige og linsene myke.
  6. Rør godt og nyt en varm, krydret thai curry på tur!

Tips:

Vil du ha ekstra fylde? Tilsett mer kokosmelkpulver.

Ønsker du mer proteiner? Ha i tørket tofu, ferdigstekt kylling eller ekstra linser.

Juster mengden rødcurry etter hvor sterk du vil ha suppen.

Enkel, smakfull og perfekt for deg som vil ha litt asiatisk krydder i turmaten!

Tilbake til bloggen